Rólunk

Számos családi és más házakban a belsőépítészeti munkánk jelzi, hogy valami más születik a kezeink alatt, mint ami a megszokott és tömeges. A több mint 10 éve működő vállalkozás jó ideje már családtagok bevonásával családivá bővült, és a Fa-Faló 97 Bt. néven szerez egyre nagyobb hírnevet idehaza és külföldön is.

autoA sikeres működés alapja a személyre szabott komplex szolgáltatás amely a megrendelővel történő első megbeszéléstől az évek mulva is esedékes ellenörző tevékenységig tart. Szerintünk az ügyfeleket minden esetben segítő tanácsadásokkal kell ellátni, az alapanyagok, formák, színek kiválasztásától a felhasználáson keresztül, az ápolásig. Hiszen sokan nem ismerik a lehetőségeket. A minél magasabb színvonal elérése érdekében minden felhasznált anyagot gondos ellenőrzés alá vetünk, majd utána kerülnek beépítésre a bútorokba.

A cég profilja egyedi konyhabútorok gyártása, amelyek többsége bükk-, tölgy-, juhar-, cseresznyefából készülnek. Ezek közül a leglátványosabbak az egyedileg tervezett és felületkezelt konyhabútorok. A munkavégzés során lehetőleg magunk végzünk minden munkálatot, ez alatt értve a bútorok ajtóinak elejétől történő elkészítését is, mivel csak így garantálható a precízítás és a megrendelő elégedettsége.

Ha igazságosak akarunk lenni, akkor be kell hogy valljuk azt is, hogy a jó minőségű anyagoknak ára van, csak így lehet hosszútávra gondolkozni.

Megjelent: 2700 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. nov.. 27.
Tovább a kategóriában: Szolgáltatásaink »

Referenciák