8043 Iszkaszentgyörgy Rózsa u. 14.
Tel./fax: 06-22-440-503
Mobil:      06-20-9558-140
                 06-20-9692-612
E-mail: fafalo@fafalo.hu

Látogatottság:

Nagymamáink lánykorában használatos, divatos konyhabútort látunk a képen, modern kivitelben.
Az ajtók egyedi eljárással, bükkfából készültek. A konyhaszekrény váza furnérozott bútorlapból készült igény szerint színre pácolva és lakkozva, amely követi az ajtófront kezelési technikáját, miszerint az összhatás sokkal jobb, mint a színazonos bútorlapoknál. A szekrény stílusához tökéletesen illik a modern, ámde rusztikus kivitelű konyhagépek. Napjainkban egyre nagyobb teret kezd hódítani ez az irányzat, mivel a szekrény többsége természetes anyagokból áll, értve ez alatt a valódi fából készült ajtófrontokat és a laminált bútorlap helyett a fúrnérozott lapokat.
Antikolt bükk konyha.
Kicsi aranyos sarokkonyha, melynél nem nagy a belmagasság, de a praktikus kialakításoknak köszönhetően jó tárolási és hozzáférési lehetőséget biztosít. A bútor váza laminált bútorlap, az ajtófront pedig egyedi eljárású felületkezeléssel van ellátva, ami megadja a különleges antik hatást.
Cseresznye konyha.
A két szélső oszlopos szekrény közé foglalt sarokkonyha amerikai stílust képvisel.Egyben a nappalival, ami "jópofa" és helytakarékos. Vizszintes irányban sötétzöld márványos munkapult választja ketté az alsó és felső szekrényeket, melyek frontját formabontó módon alakítottuk ki a különböző ajtókkal és kisebb- nagyobb frontokkal.
Modern konyha.
A tetszőleges színű, festett frontfelületű konyha, melynek váza világos juhar bútorlapból készült igen jól mutat a nagy térben. A végzáró elem egy üvegpolcos sarokszekrény, mely jól kivilágítható néhány spotlámpával. A nagy, mély fiókok a praktikus tárolást és hozzáférést teszik lehetővé. A felfelé nyíló felsőszekrény ajtók akadálymentes rakodást teesznek lehetővé mindkét oldalról.
Szoba bútor.
A 60 cm mélységű plafonig épített szekrény rengeteg rakodási lehetőséggel kecsegtet. A meleg hatást nyújtó tömör fenyőfa ajtók takarják a mögéjük rejtett dolgokat. A nyitott végzáró sarokszekrény különböző dísztárgyak helyéül szolgálnak, de a telefonnak is jó helye lehet. Az üveges ajtók mögött nyitáskor bekapcsolódó viládítás még hangulatosabbá teszi a látványt.
Egyéb konyhabútorok.
Ha Önnek megtetszett a képen látható (vagy bármelyik más) konyhabútor, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk konyhája tervezésében és kivitelezésében.
2009 © Copyright Fa-Faló '97.
Created by Éberling Tamás